STARTECH REFINEMENT

Hvorfor skal alle Tesla være like?

STARTECH® – ENDELIG I NORGE!

Må alle Teslaer se like ut? Frem til nå har det vært svært få tilbydere dersom du vil ha en helt annerledes Tesla. I dag er det få muligheter for deg som vil ha en unik Tesla, du kan gjøre spesielle varianter av folie og wrapping av bilen, men frem til nå er det svært få tilgjengelige karosseri endringer til denne bilen.

MÅ ALLE TESLA VÆRE LIKE?

Startech både designer og utvikler et alternativ til Teslaen’s originale utseende – vil du ha hele sportspakken med sideskjørt, hekkspoiler med diffuser og flere detaljer som gir deg en helt genuin følelse av sportsbil.

FOR DEN ULTIMATE FINSHIEN

Tåkelys til å felle inn i fronten og et godkjent senkesett som gjør bilen lavere og gir den et lavere tyngdepunkt er også en viktig del av en komplett ombygging. I tillegg er selvfølgelig Startech Monostar felgene en viktig del av det ferdige oppsettet.

THE DEVIL’S IN THE DETAILS

Startech leverer flere detaljer for å oppgradere bilen. Av ekstrautstyr kan du velge mellom oppgradert Alcantara skinnratt, speilhus i forskjellig materialer eller gulv-matter i tekstil.

INTERESSERT – HVA GJØR DU NÅ?

Alle delene du trenger for å konvertere din Tesla Model 3 til en sportsmaskin kan kjøpes separat, og monteres med bilens originale klips og i de originale innfestningspunktene.
Alle delene leveres uten lakk, klar for fargen til din bil.

Startech Refinement gjør din bil helt spesiell, om det er en Bentley, Jaguar, Land Rover eller Tesla. Startech designer og produserer hi-end stylingkit med elementer laget av høyeste kvalitet. Laget med state-of-the-art teknologi.

Brabus Group har utviklet og bygger superbiler med ekstreme ytelser i mer enn 40 år. De har konvertert Mercedes-Benz til unike kjøretøy. Brabus opererer i mer enn 100 land.

Arctic Trucks Norge ble etablert i 1998 og er nå en av landets største leverandører av ombygginger og utstyr til firehjulsdrevne biler. Vi har levert mer enn 7000 modifiserte biler til både privat og kommersielt marked som ønsker forbedret fremkommelighet og som er tilpasset kundens ønsker.